вторник, 9 августа 2011 г.

Wood Badge Cours

Німецькі скаути (Організація Скаутів Святого Георга) запросили українських на Wood Badge Course
Німецькі скаути (Організація Скаутів Святого Георга) запросили українських на Wood Badge Course, який буде проходити 27 серпня - 4 вересня 2011 р. у Haus Maurinus, Leverkusen це Німеччина.
Внесок - 120 євро. Не враховуючи дорогу. Відносно дороги то це уточнюється організаторами. Організатори планують оплатити дорогу в один кінець.
іноземцям можуть частково або повністю покрити дорогу, якщо наперед зголоситися.
WoodBadge Training, Gilwell Training - це тренінг для виховників та інструкторів, тобто, які уже багато чого досягли, і знають толк у скаутингу.
Перше - саме Вуд Бедж є вишколом для скаутмайстрів, заснованим БіПі. Рідко зустрічаються люди, які проходять цей курс. Ні, не тому, що там є якісь вікові межі, а тому, що вони більше схильні до того, щоб попробувати все у скаутингу, і лише тоді, коли вони вже досвідчені виховники, вони хочуть стати скаутмайстрами, працювати над саморозвитком, самовдосконаленням себе у скаутингу і скаутингу у собі. І це у них не є привязане ні до яких ступенів, рівнів і так далі (крім, хіба, рівнів самого Вуд Беджу), тобто кожен сам собі вибирає, коли (і чи взагалі!) він дозрів до Вуд Беджу, коли нарешті готовий отримати щось геть нове, і вдосконалювати свої найкращі сторони у скаутингу.
Виглядає ВудБедж так: тиждень в польових умовах, а потім, після розїзду додому, усі отримують проекти, над якими повинні працювати, і за результатами якого їм або зараховують Вуд Бедж, або ні.
Думаю, молодим і амбітним це мало би бути цікаво, але якби досвідчені знайшли час туди поїхати, це був би гарний досвід для нас...
Для зацікавлених звертатися             067-339-19-64       (п.Марія. Міжнародний комісар ОУС)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чи хочете ви стати скуатом???