понедельник, 8 августа 2011 г.


«Міжнародний День Миру» 21 вересня-ДОЛУЧАЙТЕСЯ!!!
Міжнародний фонд «Scouting4peace» звернувся до Організації Українських Скаутів підтримати міжнародну акцію «Міжнародний День Миру» 21 вересня.
«Міжнародний фонд «Scouting4peace просить всіх скаутів Світу долучитися до Міжнародного Дня Миру - 21 вересня у вашій країні і поділитися з Міжнародним Фондом Scouting4peace своїми фотографіями та відео на нашому міжнародному сайті www.scouting4peace.org. Ми запрошуємо Вас дотримуватися Дня миру 21 вересня 2011.». Міжнародний День Миру це нагода для кожного скаута, кожної скаутської групи створити практичні дії задля агітації збереження Миру в цілому світі
Організація Українських Скаутів (ОУС) вже третій рік поспіль долучатиметься до міжнародної скаутської естафети – Міжнародний День Миру 21 вересня, як частинки суспільної естафети – Міжнародний День Миру 21 вересня.
Що кожен осередок ОУС може зробити:
- Зорганізувати спільну забаву зі скаутами ОУС і не тільки зі скаутами (можна залучати і дітей-школярів) з нагоди Міжнародного Дня Миру і під логотипом Фундації «Scouting4peace», Організації Українських Скаутів та Міжнародного Дня Миру 21 вересня і саме в дату 21 вересня.
- Провести гутірки та ігри на тему Міжнародного Дня Миру
- Провести конкурс малюнків та іграшок на тему Міжнародного Дня Миру
- Флеш-моб
Оргкомітет просить надсилати репортажі та фото з проведених заходів в рамках Акції до Міжнародного Дня Миру 21 вересня, які ми будемо розміщувати на офіційному порталі ОУС.
Координатор
скаут уч. Даша Алєксандрова
dashka.alexa@mail.ru
0677899753       -- мобільний

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чи хочете ви стати скуатом???