вторник, 9 августа 2011 г.

“Обійми Україну”

Організація Українських Скаутів долучається до Акції “Обійми Україну”
Організація Українських Скаутів долучається до Акції “Обійми Україну”.
ФЛЕШМОБ-Акція організована Лігою політологів - міжнародників «ДИПКОРПУС» (Маріуполь) спільно з Молодіжною громадською організацією «Мозаїка» (Львів) та Всеукраїнською молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса, Донецької громадської організації «Альянс», Української мережі освіти дорослих та розвитку інновацій.
До святкування 20-річчя Незалежності Україна стартувала флешмоб-Акція в Інтернет-просторі соціальної мережі «ВКонтакте»!
Мета Флешмобу - звернути увагу молоді та громадян усієї Україні на питання єдності нашої країни. Також відбудеться святкова хода містом під час якої розповсюджуватимуться листівки-календарики і скандуватимуться гасла акції, буде організований фейс-арт, де кожен зможе намалювати державні символи і залишити свої побажання іншим містам на мапі України! Флешмоб-Акція є неполітичною. Скаути ОУС також посильно долучаться до Акції та Флеш-мобу, який має відбутися 8 вересня 2011 і прагнемо щоб до цього флеш-мобу долучилися всі осередки ОУС. Деталі акції дивись: Тут

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чи хочете ви стати скуатом???