четверг, 25 августа 2011 г.

Українських скаутів запрошено на ROVERWAY 2012



ROVERWAY 2012 – це світова подія, організована скаутами Європейського Регіону, участь у якій пропонується особам віком від 16 до 22 років. ROVERWAY – це Джемборі для роверів, тривалістю 9 днів, яке кладатиметься із 2 етапів.
І етап: мандрування (path) розпочинається церемонією відкриття.
По тому йдуть 4-денні мандрівки в групах кількістю 50 осіб кожна по всій території Фінляндії: від екскурсій культурного значення до пішохідних мандрівок на природі. Загалом буде запропоновано 60 варіантів таких маршрутів. Це, зокрема:
  • мандрівки вершинами Kilpisjärvi;
  • маршрути по воді (from lakes to glass);
  • виживання у природі в Kainuu;
  • фінська їжа та каякарство;
  • знайомство з природою та життям Лапландії;
  • веломандрівки Архіпелагом;
  • серфінг та ігри в Pori area;
  • маршрути озерами центральної Фінляндії;
  • подорожі замками та інше.
Подорожі відбуватимуться 20-24.07.2012 р. Вибрати маршрут можнабуде самостійно вже навесні 2012 р.
Мандрівки будуть складатись з груп «Tribes» (до 50 ос., 2 керівники - фіни), які в свою чергу поділятимуться на менші патрулі «patrols» (5-15 осіб, мінімум 1 особа 18+ р.). Патруль, у якому буде менше 10 ос. матиме одного фінського керівника, більше 10 ос. – двох. Патрулі формуються в кожній країні окремо. Кожен патруль обирає свій маршрут «path». Після обраннямаршруту формуються і відповідні групи «Tribes» – за вподобаннями, а не за країнами учасницями.
ІІ етап: табір (camp) – місце зустрічі всіх учасників ROVERWAY 2012– кінцевий пукт призначення. 
Місце таборування (Еvo camp) знаходитьсянеподалік Hämeenlinna. Місце таборування спеціально облаштоване для Гайдів і Скаутів. Саме місце знаходиться в лісі, поблизу озер і всіх підтаборів.
Активітети у таборі – це різноманітні елементи програми, кафе, вечірнізабави, Czech Tea House, Vienna Coffee House, міжкультурний фестиваль,міжнародний футбольний турнір, презентація країни, дискусії, студії та церемонію закриття.
Слоган ROVERWAY 2012: see.feel.follow, яким хочуть нагадати, що ми повинні дивитись на світ з різних боків, відчувати його і робити висновки, пов’язані з певними етапами життя.
ROVERWAY 2012 – це також навчальна програма, яка включає:
* взаємодію з собою (синій колір відзнаки);
* співпрацю з суспільством (малиновий колір відзнаки);
* співпрацю з іншими (жовтий колір відзнаки);
* взаємодію з природою (зелений колір відзнаки).
ROVERWAY – це більше 3000 учасників; більше 40 країн; 9 днівта тисячі волонтерів з Фінляндії та інших країн учасниць. Вкладка для учасників коливатиметься від 125 € до 420 €, в залежності від категорії країни.
Для осіб 18+ р. є можливість брати участь у ROVERWAY 2012 як учасників міжнародної команди обслуговування (IST – International Service Team). Вкладка для IST коливатиметься від 150 € до 250 €, в залежності від категорії країни.
Зацікавлених роверскаутів Організації Українських Скаутів їхати в складі української делегації просимо звертатися вже зараз:
Марина Монтегю- міжнародний комісар  моб.             067-339-19-64      
international@skauty.org.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чи хочете ви стати скуатом???